9ebc40f28c95c0c4991da86453104622

loggoo heeft wederom een voorval van Merk inbreuk op het internet gevonden
De collectie D-STR van C&A lijkt te veel op de kleding van G-Star, volgens een Haagse rechtbank. © G-Star
Kledingbedrijf C&A haalt in Nederland een deel van de mannencollectie uit de rekken. Volgens een vonnis van de Haagse rechtbank vertoont een deel van de vrijetijdskleding van C&A te veel gelijkenissen met kleding van het merk G-Star.

‘We zijn momenteel hard aan het werk de kleding uit de winkels te halen’, aldus directielid Maiko Slegtenhorst van C&A Nederland vandaag. Om hoeveel kledingstukken het precies gaat is onduidelijk.

Wehkamp

Welk prijskaartje er aan de terughaalactie hangt, is volgens Slegtenhorst nog niet te bepalen. Ook internetwinkel Wehkamp, waar C&A zijn kleding online verkoopt, mag de betreffende kleding niet meer te koop aanbieden op last van een dwangsom.
Het kledingconcern bezint zich nog over hoger beroep. (Bron: ANP/Redactie, 8 juli 2011)
loggoo
Als bedrijf zijn wij uitstekend in staat iedere vorm van inbreuk op merken online te traceren. Wereldwijd of per land kan loggoo voor een eigenaar van een merk in kaart brengen hoe het merk en door wie het merk wordt gebruikt. Ook als het gaat om vergelijkbare merken, of een bepaalde vorm van gelijkenis, is een goede analyse door loggooU mogelijk. Dat doen wij aan de hand van geavanceerde beeldherkenning.
Bent u geïnteresseerd in deze vorm van dienstverlening, dan kunt u contact opnemen via Diensten loggoo mail ons op: info@loggoo.com